Зоря ніколи не продасть гравця в Дніпро-1? Геллер чесно відповів, чи існує між клубами «пакт про ненапад»

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
269
2 голоси
Зоря ніколи не продасть гравця в Дніпро-1? Геллер чесно відповів, чи існує між клубами «пакт про ненапад»
Євген Геллер. Фото: Економічна правда
Президент луганської Зорі Євгеній Геллер розвіяв чутки про те, що нібито між ним та керівництвом Динамо, Шахтаря чи Дніпра-1 існує домовленість про непридбання гравців один в одного.

Президент Зорі Євген Геллер прокоментував чутки, що нібито між ним та колегами з Дніпра-1, а також власниками українських грандів існує домовленість щодо непридбання гравців один в одного.

«Такого немає. У мене жодних подібних домовленостей з жодним з клубів немає. Але умовно кажучи, якщо до мене прибіжить гравець Дніпра-1, Динамо, чи Шахтаря (клуби, з якими я спілкуюся), то я зателефоную президентам. У тиху підписувати гравця, як це робив Колос, чи ще хтось, я точно не буду».

Також Геллер розповів, чому не відбувся перехід колишнього головного тренера Зорі Віктора Скрипника (2019-2022) до Дніпра-1 влітку 2020 року.

«Я сказав представникам Дніпра-1, що там прописані відступні 500 тисяч. Заплатіть – забирайте його», – сказав Геллер в інтерв’ю YouTube-каналу «ТаТоТаке».

  • Нагадаємо, що нападник Зорі Данило Алефіренко підписав попередній контракт із Колосом;
  • Зоря посідає 12-ту сходинку в турнірній таблиці чемпіонату України, маючи 15 залікових пунктів в активі після 15 проведених поєдинків.