«Почувається безкарним»: гравець Шахтаря «наїхав» на мера українського міста – що трапилось

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
216
1 голос
«Почувається безкарним»: гравець Шахтаря «наїхав» на мера українського міста – що трапилось
Олександр Драмбаєв. Фото: Google
Захисник донецького Шахтаря Олександр Драмбаєв, який зараз на правах оренди виступає за хорватський клуб Осієк, звернувся до мера Запоріжжя через соціальні мережі.

Олександр Драмбаєв в інстаграмі відреагував на новину, що в його рідному місті зʼявилися оголошення про здачу в оренду за ціною сім доларів за квадратний метр приміщень «6-поверхового туалету».

«Ось такі туалети будуть у Запоріжжі. Як вам? І ще можна взяти в оренду за бажання. Дуже сильно дратує, всі про це знають, говорять та пишуть, але нічого не роблять.

У місті Запоріжжі дуже багато проблем із мером, який робить все, що хоче, і почувається безкарним», – написав у сторіз футболіст.

  • Драмбаєв у нинішньому сезоні провів за Осієк 20 поєдинків у всіх офіційних турнірах, не відзначившись результативними діями.
  • У хорватського клубу є опція викупу футболіста у Шахтаря.
  • Контракт Олександра з «гірниками» розрахований до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює оборонця у 700 тисяч євро.
  • Осієк після 24-х турів чемпіонату Хорватії займає четверте місце у турнірній таблиці, відстаючи від лідируючої Рієки на 15 балів.