Як Луческу хотів підставити «зятя» Суркіса: Вацко розповів про хитрість екстренера Динамо

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
981
2 голоси
Як Луческу хотів підставити «зятя» Суркіса: Вацко розповів про хитрість екстренера Динамо
Крістіан Біловар. Фото: Google
Відомий український журналіст та коментатор Віктор Вацко розповів, як Мірча Луческу навмисно випускав хлопця доньки Ігоря Суркіса Крістіана Біловара проти сильних суперників, щоб керівництво Динамо підписало нового захисника.

Віктор Вацко заявив, що Мірча Луческу, коли був головним тренером Динамо, вигадав хитру схему, як показати керівництву клуба, що команді необхідно підписати нового центрального оборонця. 

Румунський фахівець навмисно випускав на зборах у поєдинках з сильними суперниками хлопця доньки Ігоря Суркіса Крістіана Біловара. Досвідчений тренер очікував, що українець зіграє слабо і цим змусить босів столичного гранда купувати нового захисника.

«Влітку була інша історія – Біловар. На зборах він був гаразд. Мені розповідали таку байку, що Луческу спеціально ставив його проти найсерйознішого суперника – проти Аль-Хіляля. Там були Кулібалі, Мілінковіч-Савіч, Невеш. І Мірча всім хотів показати, що Біловар – це не те, що потрібно».

Журналіст сказав, що футболіст зіграв краще, ніж очікував колишній керманич Динамо, але потім провалився у матчах УПЛ.

«Але Біловар вийшов і топово відіграв. Потім ще один матч теж топово. І він вийшов у складі Динамо на чемпіонат, але там вже інша напруга та психологія. І Біловар одразу ж топово привіз, поплив і втратив довіру», – заявив Вацко у програмі «ВацкоLive».

  • Крістіан Біловар у нинчшньому сезоні провів за Динамо чотири матчі у всіх офіційних турнірах: без результативних дій.
  • Transfermarkt оцінює 23-річного захисника у 500 тисяч євро.