«У нього є багато пропозицій»: Палкін оцінив перспективи колишнього тренера Шахтаря Де Дзербі

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
155
0 голосів
«У нього є багато пропозицій»: Палкін оцінив перспективи колишнього тренера Шахтаря Де Дзербі
Роберто Де Дзерби, фото: Getty Images
Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін оцінив перспективи головного тренера Брайтона та колишнього тренера донецької команди Роберто Де Дзербі.

Палкін оцінив перспективи Роберто Де Дзербі, який після Шахтаря очолив англійський Брайтон. Генеральний директор Шахтаря вважає, що Роберто пізніше очолить топ-клуб.

«Можу сказати, що він багато зробив для Брайтона, він зробив блискучу роботу для Брайтона. Я вірю на 100%, що він може перейти в топ-клуб завтра, навіть сьогодні, на 100%.

Найголовніше, щоб він прийняв пропозицію. Я вважаю, що у нього є багато пропозицій, в тому числі й в італійському футболі, і в англійському футболі. Тому все залежить від нього», – сказав Палкін в коментарі для Bein Sports. 

  • Італієць працював у Шахтарі з липня 2021 року до літа 2022-го, вигравши Суперкубок України, після чого він розірвав контракт з «гірниками» і у вересні 2022 року очолив Брайтон.
  • Наразі «чайки» посідають сьоме місце в турнірній таблиці АПЛ, маючи 39 очок за 25 турів.
  • Раніше повідомлялося, що Барселона вважає Де Дзербі одним із ймовірних кандидатів на заміну Хаві, який влітку покине посаду головного тренера команди.