В УПЛ може з’явитися новий амбітний клуб: його власник роздає футболістам своє житло і платить великі зарплати

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3322
4 голоси
В УПЛ може з’явитися новий амбітний клуб: його власник роздає футболістам своє житло і платить великі зарплати
Лого Лівого берега. Фото: ФК Лівий берег
Футбольний клуб Лівий берег має величезні амбіції увірватися в УПЛ. Президент клубу Микола Лавренко готовий вкладати серйозні фінанси у свій проєкт.

Першоліговий Лівий берег не має на цей сезон задачі виходу в УПЛ класі за будь-яку ціну, однак президент клубу Микола Лавренко декларує бажання через рік отримати право участі в елітному дивізіоні.

Попри статус команди з другого дивізіону, Лівий берег вже володіє пристойною інфраструктурою.

«Клуб має стару арену, яка більше використовується для академії, та новішу, де базується основна команда. Ще є новий стадіон, де проводять матчі УПЛ. В планах ввести в експлуатацію тренувальні поля. На нинішній базі є критий манеж для тренувань, поле з освітленням, готель з харчуванням».

Власник клубу готовий навіть надавати житло гравцям та співробітникам.

«Співробітникам і спортсменам надають житло, адже Лавренко сам будівельник і забудував половину масиву житлом і комерційними будовами різного масштабу. Працює дитяча академія, причому для різних вікових груп, з належним матеріальним та медичним забезпеченням».

Лівий берег готовий пропонувати зарплати рівня УПЛ, однак тренерський штаб хоче будувати гру на молодих виконавцях. Вже запрошуються й легіонери.

«Зʼявилися в команді перші бразильці: лівий захисник Сідней, відомий по Руху, а на перегляді ще один бразилець, який теж певний час перебував в іншому українському клубі», – йдеться у інсайдерському телеграм-каналі «Футбол з вертольоту».

  • Лавренко в минулому був президентом ПФК Олександрія;
  • Зазначимо, що Лівий берег, віцепрезидентом якого є легендарний Микола Павлов, посів друге місце у групі В Першої ліги, набравши 36 очок у 18 поєдинках. Команда боротиметься навесні в групі підвищення у класі;
  • 23 березня Лівий берег проведе свій перший офіційний матч у 2024 році в гостях проти Ниви (Бузова).