Металіст 1925 міг очолити іноземний тренер з досвідом роботи в Україні: відомі прізвища фахівців

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
207
1 голос
Металіст 1925 міг очолити іноземний тренер з досвідом роботи в Україні: відомі прізвища фахівців
Вісенте Гомес та Унаї Мельгоса. Фото: Google
Президент Металіста 1925 Володимир Носов розповів, що до погодження контракту з Віктором Скрипником на посаду головного тренера харківського клубу розглядалися ще й кандидатури Вісенте Гомеса та Унаї Мельгоси.

Володимир Носов підтвердив, що окрім кандидатури Віктора Скрипника, керівництво Металіста 1925 приглядалося й до інших спеціалістів, але віддало перевагу саме вітчизняному фахівцю.

«Вісенте Гомес та Унаї Мельгоса дійсно розглядалися як можливі альтернативні кандидати. Однак їхній досвід більше відповідає європейському футболу. У випадку Мельгоси, його досвід роботи з молодіжною збірною U-21 України хоч і важливий, але більше показовий у роботі з молоддю. 

Наша ж потреба полягала в розвитку першої команди, де середній вік гравців 26 років. Тобто стовідсоткового меч був саме зі Скрипником. Певний діалог із кількома кандидатами починався, але серйозні та конкретні переговори ми вели лише з Віктором Скрипником», – розповів Носов в інтерв'ю «Українському футболу».

  • Металіст 1925 наразі посідає 12-ту сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, маючи 15 очок після 17 матчів.
  • У 18-му, першому після зимової перерви, турі синьо-жовті на формально домашньому полі поміряються силами з Динамо.
  • Матч буде зіграно сьогодні, 25 лютого. Початок гри о 15:30. Поєдинок буде зіграно в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.