«Як і в Полісся»: джерело розсекретило бюджет Карпат та на які позиції команда Маркевича шукає підсилення

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2959
3 голоси
«Як і в Полісся»: джерело розсекретило бюджет Карпат та на які позиції команда Маркевича шукає підсилення
Мирон Маркевич. Фото: Фейсбук ФК Карпати (Львів)
Футбольний журналіст-блогер Михайло Співаковський, спираючись на свої джерела розповів, що бюджет першолігових Карпат зі Львова не поступається провідним клубам з УПЛ.

Михайло Співаковський прямим текстом дав зрозуміти, що жодних фінансових проблем у львівських Карпатах нані немає, але у клубі й досі триває його повна комплектація.

«У Карпат, як і в Полісся, немає чіткої цифри. Це ситуація, коли у власників стільки ентузіазму, що кожне завдання вирішується точково. Це треба? Ок, будемо витрачати гроші, якщо вони не космічні.

Дмитро Поворознюк навесні писав, що бюджет Карпат приблизно вісім мільйонів євро. Це вже зараз – верхня вісімка УПЛ. Наскільки я знаю, ця сума співпадає з реальною». 

Розповів блогер, який невдовзі має шанс стати коментатором поєдинків УПЛ, і про те, які ланки у львівському клубі ще є неукомплектованими.

«Зараз Карпати налаштовані селекційно підсилювати не ігровий ростер, а менеджерський. По-перше, шукають генерального директора. Тут розглядають двох топ-менеджерів клубів УПЛ, які мають амбіції грати в єврокубках.

Крім того, йдуть консультації по запрошенню спортивного директора. Теж розглядаються кандидатури з УПЛ», – розповів Співаковський в ефірі ТаТоТаке.

  • За підсумками першого етапу розіграшу Першої ліги Карпати набрали 45 очок та впевнено виграли боротьбу в групі А. 
  • Після поновлення чемпіонату в Першій лізі львів’яни змагатимуться за два перших місця, які дадуть їм змогу зіграти у новому сезоні в УПЛ.