«Якщо він буде в старті, то я даю великі шанси»: названо гравця, який може привести Динамо до чемпіонства

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
16905
10 голосів
«Якщо він буде в старті, то я даю великі шанси»: названо гравця, який може привести Динамо до чемпіонства
Ігор Циганик. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст та блогер Ігор Циганик поділився думками щодо виступів київського Динамо під керівництвом Олександра Шовковського, згадавши Андрія Ярмоленка.

Ігор Циганик вважає, що Динамо з Олександром Шовковським на чолі робить головне – набирає очки в поєдинках чемпіонату України.

«При Шовковському команда набирає очки, і це найголовніше. Так, десь є фарт: то футболістів вилучають, то ще щось. Але команда демонструє результат».

Журналіст заявив, що столичний гранд може виграти УПЛ цього сезону, але тільки якщо у складі буде Андрій Ярмоленко.

«Найголовніший плюс – це повернення Ярмоленка. Дай Бог, щоб він повернувся і відіграв весняну частину. Він робить різницю. Якщо він буде в старті, то я даю великі шанси на те, що Динамо фінішує першим», – сказав Циганик в ефірі ютуб-каналу Динамо.

  • Андрій пропустив останні поєдинки першого кола чемпіонату України, але зараз займається у загальній групі та готується до повернення на поле.
  • Ярмоленко зіграв за Динамо у 2023 році дев'ять матчів в усіх офіційних турнірах: чотири голи, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 34-річного правого вінгера в два мільйони євро.
  • Першим поєдинком у новому році для біло-синіх має стати формально виїзна гра проти харківського Металіста 1925.
  • Матч заплановано на 25 лютого. Початок гри о 15:30. Поєдинок буде зіграно в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.