УПЛ стартувала після зимової паузи: Кривбас розгромив ЛНЗ у матчі з пенальті на очах Шевченка і Монзуль

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
511
1 голос
УПЛ стартувала після зимової паузи: Кривбас розгромив ЛНЗ у матчі з пенальті на очах Шевченка і Монзуль
Фото: Фейсбук ФК Кривбас
У першому поєдинку 18-го туру української Прем'єр-ліги Кривбас на виїзді переграв черкаський ЛНЗ (3:0) і зміцнив свої лідерські позиції на чолі турнірної таблиці.

Потішили та привітали президента не лише добрими словами, а й перемогою. 

Мова про футболістів Кривбаса, які у першому поєдинку УПЛ після зимової перерви зуміли переграти на виїзді міцного дебютанта елітного дивізіону ЛНЗ і тим самим зробити подарунок Костянтину Караманіцу, який сьогодні, 23 лютого, святкує свій 48 день народження.

Перший тайм поєдинку в Ковалівці гольовими моментами не фонтанував і єдине взяття воріт відбулося після того, як пенальті чітко реалізував хорватський півзахисник Кривбаса Хрвоє Ілич.

Пенальті у свої ворота заробив Сергій Шестаков, який випадково зіграв рукою під час подачі кутового.

Щоб совість була чистою, Анастасія Романюк довго слухала підказку у вухо від артібрів на ВАР. Ще б пак, на трибуні саме перебувала нова голова Комітету арбітрів УАФ Катерина Монзуль та президент УАФ Андрій Шевченко.

Розвинув свій успіх Кривбас по перерві: Віталій Бойко обрізався фактично біля своєї штрафної, його обікрав Прінс Квабена Аду і розкішно виконав з правої у нижній кут.

А остаточно, ще до фінального свистка, зняв майже всі питання стосовно переможця гри своїм розкішним ударом точно в дев'ятоку Денис Кузик. Поки це головний претендент на гол туру.

▶️  Відео всіх голів у матчі ЛНЗ – Кривбас дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

Українська Прем’єр-ліга

18-й тур

ЛНЗ – Кривбас 0:3 (0:1)

Гол: Ілич, 45, пен., Аду, 54, Кузик, 63.

  • Після перемоги над ЛНЗ Кривбас збільшив свій очковий доробок до 37-ми пунктів, які дозволяють підопічним Юрія Вернидуба бути одноосібними лідерами в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • ЛНЗ після 18-ти турів (17 зіграних матчів) має в активі 20 очок та тримається на десятому щаблі.
  • У наступному турі Кривбас на виїзді зіграє проти чинного чемпіона УПЛ донецького Шахтаря. Поєдинок заплановано на 3 березня. Початок гри о 18:00.
  • ЛНЗ в турі номер 19 завітає в гості до Житомира, де зіграє проти місцевого Полісся. Матч має бути зіграно 1 березня. Початок гри о 18:00.