«Команда зараз не має душі»: новий тренер Марселя висловився про матч-відповідь проти Шахтаря

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
511
0 голосів
«Команда зараз не має душі»: новий тренер Марселя висловився про матч-відповідь проти Шахтаря
Жан-Луї Гассе (праворуч), фото: Google
У вівторок новим тренером Марселя став 70-річний Жан-Луї Гассе, команда вже в четвер, 22 лютого, зіграє матч-відповідь плей-оф Ліги Європи проти Шахтаря.

Жан-Луї Гассе висловився про матч-відповідь проти Шахтаря. Новий тренер Марселя вважає, що зможе покращити цей сезон для команди.

«Я зрозумів, що Марсель зараз не має душі, а Дженнаро Гаттузо втратив управління командою. Мене попросили змінити ситуацію, маю чотири місяці.

У нас попереду важливі матчі, можна перевернути весь сезон. У нас є єврокубковий матч з Шахтарем, який є сильним суперником. Ми не просимо від гравців нічого неможливого. Результати останнім часом посередні, але шанси є», – сказав Гассе.

  • Після 22-х турів Марсель має 30 очок та займає дев'яту сходинку в турнірній таблиці французької Ліги 1. Відставання від зони єврокубків, шостої позиції, яка дає право зіграти у Лізі конференцій, складає шість пунктів.
  • 22 лютого провансальці проведуть поєдинок-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи проти донецького Шахтаря. Матч на «Велодромі» розпочнеться о 22:00 за київським часом.
  • Перший матч між Шахтарем та Марселем завершився результативною нічиєю (2:2).