Марсель офіційно звільнив Гаттузо: відомо, хто став новим тренером суперника Шахтаря в ЛЄ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
362
2 голоси
Марсель офіційно звільнив Гаттузо: відомо, хто став новим тренером суперника Шахтаря в ЛЄ
Дженнаро Гаттузо. Фото: Google
Італійський фахівець Дженнаро Гаттузо був офіційно звільнений з посади головного тренера французького Марселя. Ім'я нового головного тренера провансальців вже відомо.

Черговий інсайд Фабріціо Романо підтвердився. Напередодні італійський журналіст повідомив, що Дженнаро Гаттузо звільнено з посади головного тренера Марселя й от, через добу по тому, стало офіційно відомо, що боси провансальців дійсно подякували італійцю за роботу і попрощалися з ним.

Про це повідомила пресслужба Марселя, не називаючи офіційних причин дострокового розірвання контракту фахівця з їх клубом.

Команду очолив Жан-Луї Гассе і його контракт з Олімпіком, за інформацією Фабріціо Романо, буде чинним до кінця сезону.

Після 22-х турів Марсель має в доробку 30 очок та займає дев'яту сходинку в турнірній таблиці французької Ліги 1. Відставання від зони єврокубків, шостої позиції, яка дає право зіграти у Лізі конференцій, складає шість пунктів.

  • У наступному матчі на внутрішній арені Марсель вдома прийматиме Монпельє. Поєдинок заплановано на 25 лютого. Початок гри о 21:45.
  • На тижні, у четвер, 22 лютого, провансальці проведуть поєдинок-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи проти донецького Шахтаря. Матч на «Велодромі» розпочнеться о 22:00 за київським часом.
  • Перший матч між Шахтарем та Марселем завершився результативною нічиєю (2:2).