Леоненко: «Можна Коноплянку викликати, його давно в збірній не було. Шевчук теж каші не зіпсує»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2368
2 голоси
Леоненко: «Можна Коноплянку викликати, його давно в збірній не було. Шевчук теж каші не зіпсує»
Віктор Леоненко. Фото: Google
Колишній нападник київського Динамо Віктор Леоненко поділився думками щодо можливого виклику до лав національної команди України Івана Ордеця.

Віктор Леоненко в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua заявив, що особисто він не бачить Івана Ордеця, у якого діючий контракт з московським Динамо, в таборі команди Сергія Реброва.

«Я не бачу Ордеця у збірній України. Він довго не грав у національній команді і доведеться награвати зв’язку. Хоча… 

Якщо Кривцова викликають, то, значить, і Ордеця можна. Я пам'ятаю їхню слабку зв'язку в Шахтарі. Вони грали тільки тому, що Шахтар більше забивав, ніж пропускав».

Ексфорвард Динамо вважає, що, якщо викликати футболістів тільки тому, що вони давно не грали за збірну, то так можна навіть колишнього оборонця Шахтаря В’ячеслава Шевчука залучати до гри синьо-жовтих.

«Якщо вже на те пішло, то можна і Коноплянку викликати, його теж давно в збірній не було. А якщо Ребров шукає захисника, то і Шевчук каші не зіпсує», – сказав Леоненко.

  • На даний момент Ордець виступає на правах оренди у складі німецького Бохума до кінця поточного сезону. Потім завершується його контракт з Динамо Москва і оборонець стане вільним агентом.
  • У нинішньому сезоні у всіх турнірах захисник провів за німецький клуб 15 матчів та відзначився однією результативною передачею.
  • Transfermarkt оцінює футболіста у три мільйони євро.