«Не такий великий гравець, щоб згадувати про нього»: Сабо поставив Ракицького у приклад Ордецю

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
159
2 голоси
«Не такий великий гравець, щоб згадувати про нього»: Сабо поставив Ракицького у приклад Ордецю
Сергій Ордець. Фото: Google
Колишній головний тренер київського Динамо Йожеф Сабо поділився думками про можливий виклик Івана Ордеця до складу збірної України, згадавши Ярослава Ракицького.

Йожеф Сабо в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua заявив, що вважає, що рішення про виклик до лав національної команди України Сергія Ордеця, у якого діючий контракт з московським Динамо, має ухвалювати Сергій Ребров. Сам же досвідчений фахівець впевнений, що цей захисник синьо-жовтим не потрібен.

«Це вирішувати Реброву, але, думаю, він скаже: «Мені цей футболіст не потрібен». Моя думка – у жодному разі не потрібно повертати Ордеця в збірну! З Росії взагалі нікого брати не потрібно, відразу галас піднімуть, а нам це під час війни не потрібно».

Також екснаставник Динамо сказав, що Ярослав Ракицький зумів вчасно повернутися до України після виступів у складі Зеніта.

«У нас вистачає хороших футболістів на позиції центральних захисників. Ордець не такий великий гравець, щоб згадувати про нього. Ракицький повернувся в Україну в потрібний час, молодець, а Ордець такого вибору не зробив», – сказав Сабо.

  • Зараз Ордець виступає на правах оренди у складі німецького Бохума до кінця нинішнього сезону. Потім завершується його контракт з Динамо Москва і захисник стане вільним агентом.
  • У нинішньому сезоні у всіх турнірах футболіст провів за Бохум 15 матчів та відзначився одним асистом.
  • Transfermarkt оцінює футболіста у три мільйони євро.