Циганик поділився архівним фото з Шевченком: журналіст розповів цікаву історію знімка

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
304
1 голос
Циганик поділився архівним фото з Шевченком: журналіст розповів цікаву історію знімка
Ігор Циганик та Андрій Шевченко. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст та коментар Ігор Циганик опублікував фото у соціальних мережах, на якому він зображений разом з Андрієм Шевченком та розповів історію цього знімку.

Ігор Циганик розмістив у соціальних мережах фото, де він 19 років тому стоїть поруч з Андрієм Шевченком після перемоги збірної України у відбірному матчі на ЧС-2006 над греками.

«Скинули гарну знимку! Іноді фотографи, переглядаючи архіви, знаходять дуже приємні кадри, які можливо не зовсім вдалі з технічного боку, але фантастичні емоційним тлом! Спогади неймовірні

Афіни 2005, годину тому збірна України виграла відбірний матч чемпіонату світу 2006 у чемпіонів Європи - греків! Єдиний мʼяч на останніх хвилинах забив Андрій Гусін!».

Журналіст заявив, що тоді він з Шевченком обговорював той факт, що синьо-жовті мають реальний шанс вийти на чемпіонат світу.

«Після цієї перемоги вся країна повірила, що ми поїдемо на Мундіаль до Німеччини! Саме це ми обговорювали з @andriyshevchenko, капітаном збірної України і чинним володарем «Золотого мʼяча», очікуючи на посадку в літак! До нас підійшов один дуже відомий фотограф, і запропонував зробити знимку!».

Якість світлини виявилася не дуже гарною і саме тому фотограф стільки років не передавав її коментатору.

«Кадр не дуже вдавася, адже помітний розфокус. Тому довгий час я не міг отримати цю фотографію, бо самому фотографу було соромно за таку роботу! І от - майже 19 років пройшло, коли все таки, розбираючи архіви, він наважився передати мені цю знимку! Дуже щемливо!

А підпис під фото: «Хвилею нашої памʼяті», – написав Циганик.

  • У відборі до ЧС-2006 наша збірна виграла групу з 25 очками, обійшовши Туреччину, Грецію, Данія, Албанію, Грузію та Казахстан.
  • У Німеччині Україна з шістьма очками вийшла з групи з другого місця, пройшла швейцарців (по пен. 3:0), а у чвертьфіналі вилетіла від Італії – 0:3.