Луческу навідав Динамо у Туреччині: джерело розповіло причину візиту румунського тренера

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
347
2 голоси
Луческу навідав Динамо у Туреччині: джерело розповіло причину візиту румунського тренера
Олександр Шовковський і Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Колишній головний тренер київського Динамо та донецького Шахтаря Мірча Луческу відвідав підопічних Олександра Шовковського на тренувальних зборах у Туреччині. Відома причина візиту фахівця.

Мірча Луческу був помічений у розташуванні київського Динамо. Румунський фахівець відвідав табір свого колишнього клубу у Туреччині, де підопічні Олександра Шовковського готуються до поновлення сезону УПЛ. 

Досвідчений наставник прибув до Анталії на запрошення столичного гранду. У Динамо хотіли дізнатися думку Луческу стосовно кількох українських футболістів. Візит фахівця до табору киян тривав три дні. Про це повідомило румунське видання GSP.

  • Мірча Луческу тренував Динамо з літа 2020 року по листопад минулого року. За цей час разом з Динамо Мірча Луческу став чемпіоном України, завоював Суперкубок та національний Кубок країни.
  • Після відходу румунського фахівця на тренерський місток біло-синіх заступив Шовковський, який спершу був у ролі виконуючого обов'язків, але за нетривалий час став повноцінним головним тренером рідного клубу.
  • На зимову перерву Динамо пішло, маючи в активі 28 очок, які дозволяють біло-синім посідати п'яту позицію в турнірній таблиці УПЛ.
  • Друга частина сезону для киян розпочнеться грою проти Металіста. Матч заплановано на 25 лютого. Початок гри о 15:30.