«З нетерпінням чекаємо на зустріч»: тренер збірної Грузії висловився про гру з Україною у Лізі націй

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
353
0 голосів
«З нетерпінням чекаємо на зустріч»: тренер збірної Грузії висловився про гру з Україною у Лізі націй
Віллі Саньоль, фото: Google
Збірні Чехії, Албанії та Грузії стали суперниками української команди у групі В1 Ліги націй 2024/25. Головний тренер збірної Грузії Віллі Саньоль прокоментував результати жеребкування турніру.

Тренер збірної Грузії Віллі Саньоль прокоментував результати жеребкування у групі В1 Ліги націй, де його команда зустрінеться з Україною.

«Кілька років тому збірна Грузії грала в Лізі D, а зараз це команда Ліги B, що свідчить про те, що грузинський футбол – на правильному шляху.

Ми з нетерпінням чекаємо на зустрічі з хорошими командами – Україною, Чехією, Албанією. Це буде важка група, але ми вчимося в таких матчах», – сказав Саньоль в коментарі Nakrebi. 

УЄФА раніше опублікував календар групового етапу Ліги націй 2024/25 – стало відомо, коли зіграє збірна України проти Чехії, Албанії та Грузії.

  • У сезоні 2020/21 Україна на чолі з Андрієм Шевченком покинула Лігу А, посівши останнє місце у квартеті разом з Іспанією, Німеччиною та Швейцарією.
  • У сезоні 2022/23 наша команда з Олександром Петраковим не зуміла підвищитися у класі, ставши другою у групі із Шотландією, Ірландією та Вірменією.