«Вау! Буде зіркою топ-команд»: український півзахисник вразив європейського журналіста

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
611
0 голосів
«Вау! Буде зіркою топ-команд»: український півзахисник вразив європейського журналіста
Данило Кревсун. Фото: Google
Польський журналіст-інсайдер Пьотр Шльонка поділився своїм захопленням від гри українського півзахисника дортмундської Боруссії Данила Кревсуна.

Пьотр Шльонка зізнався, що спостерігав за грою багатьох яскравих футболістів, але Данило Кревсун вразив його.

«Я дивився багато гравців на молодіжному рівні, багато з України. Я давно не бачив такого гарного виступу! У першому таймі молодий українець був кращим на полі, у другому таймі, як і вся команда, його рівень трохи впав, але загалом гра була чудовою! Він хлопчик, у якого є все». 

Журналіст відзначив активність нашого співвітчизника на футбольному полі.

«Сьогодні він часто грав на позиції фальшивого нападника. Він з’являється в кожній дії, бере участь у прессингу і грі в захисті. Він програвав повітряний бій за м'яч, але лише на дальніх передачах - зробив кілька чудових передач головою на коротких дістансах». 

Поляк не сумнівається. Що українцю до снаги потрапити в основу топ-клуба Європи.

«Він багато бачить, бігає в усі доступні місця, чудово грає у м’ячі, короткі й довгі передачі- ТОП. Він контролює пульс гри Боруссії.

Якщо він буде частіше так грати, він буде зіркою топ-команд (наприклад, Боруссії)», – написав Шльонка у своєму телеграм-каналі.

Раніше ми писали, що Данило Кревсун підписав новий контракт з дортмундською Боруссією. Нова угода розрахована до літа 2026 року. Влітку український півзахисник перейде з команди U-19 до U-23.

  • 18-річний українець є вихованцем академії донецького Шахтаря.
  • Він перейшов до дортмундської Боруссію у вересні 2022 року.
  • В поточному сезоні хавбек за команду «бджіл» до 19 років провів 21 матч у всіх турнірах: шість голів та дві результативні передачі.
  • Раніше мати півзахисника Юлія залишилася незадоволена, що її сина не викликали до юнацької збірної України на матчі відбору до Євро-2024.