«Для нього немає крутих чи блатних»: Поворознюк назвав найкращого українського тренера, згадавши Коноплянку

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
219
0 голосів
«Для нього немає крутих чи блатних»: Поворознюк назвав найкращого українського тренера, згадавши Коноплянку
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Президент першолігового Інгульця з Петрового, бізнесмен-аграрій Олександр Поворознюк вважає, що Сергій Ребров відповідає високому званню головного тренера національної збірної України на всі сто відсотків.

Олександр Поворознюк розсипався в компліментах головному тренеру національної збірної України Сергію Реброву. І не стільки через пристойні результати синьо-жовтих під його орудою, скільки через новий підхід фахівця в управлінні головної командою країни, а точніше її комплектації.

«За Реброва збірна стала зовсім інша. Той же Піхальонок та ще деякі гравці зараз у складі, здається, що за колишніх тренерів вони нікому не були потрібні. У нас звикли, Коноплянка та Ярмоленко, і тільки вони мають бути.

Для Реброва немає крутих, блатних, сірих чи білих. У нього тільки є людина, яка нормально грає у футбол. І це величезний плюс. Усі бачать, що при Реброві будь-який футболіст із чемпіонату України, будь-який українець може потрапити до збірної», –  розповів Поворознюк в інтерв’ю «Українському футболу». 

Нагадаємо, що національна збірна України завершила 2023 рік на 22-й позиції у рейтингу ФІФА, що є найкращим показником за останні десять років. 

  • У підсумковій турнірній таблиці Групи С Італія з 14-ма очками посіла другу сходинку і пройшла на Євро-2024 року напряму.
  • Натомість підопічні Сергія Реброва на весні 2024 року зіграють у плей-оф кваліфікації Євро-2024. 
  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.