«Може, з переляку, що Павелка посадили»: Поворознюк розповів, що змінилось на краще в українському футболі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2244
0 голосів
«Може, з переляку, що Павелка посадили»: Поворознюк розповів, що змінилось на краще в українському футболі
Олександр Поворознюк. Фото: Google
Президент першолігового Інгульця, одіозинй бізнесмен Олександр Поворознюк, прокоментував обрання президентом УАФ Андрія Шевченка в контексті майбутніх змін в українському футболі.

Олександр Поворознюк досить стримано відреагував на обрання Андрія Шевченка новим президентом Української асоціації футболу».

«Тільки час покаже. Ми ж, як українці ,завжди сподіваємось на краще». 

Натомість, на рахунок змін в українському футбольному господарстві у контексті суддівства, на прикладі матчів Першої ліги, де нині виступає Інгулець, Поворознюк був більш красномовним.

«Трошки воно налагодилось. Може, з переляку, що Павелка посадили. Нема такої упередженості, нема вбивчих рішень. Розумію, що кожна людина має властивість помилятися. У роботів також інколи програма збивається. 

Але зараз немає такої упередженості, коли тебе хочуть вбити, загнати», –  розповів Поворознюк в інтерв’ю «Українському футболу». 

  • Олександр Поворознюк заснував ФК Інгулець у 2013 році, а у 2014-му клуб набув професійного статусу.
  • В 2020 році команда вперше вийшла в УПЛ, а роком раніше грала у фіналі Кубка України.
  • За підсумками першого етапу чемпіонату в Першій лізі команда з Петрового впевнено виграла змагання у Групі В. Навесні клуб Поворознюка спробує здобути перепустку до УПЛ в поєдинках групи на підвищення у класі.