Ребров оцінив виступи Довбика та Циганкова у Жироні: що сказав тренер збірної України про лідерів каталонців

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
703
1 голос
Ребров оцінив виступи Довбика та Циганкова у Жироні: що сказав тренер збірної України про лідерів каталонців
Артем Довбик та Віктор Циганков. Фото: Google
Головний тренер збірної України Сергій Ребров поділився думками про гру у цьому сезоні вінгера Віктора Циганкова та форварда Артема Довбика у складі Жирони.

Сергій Ребров вважає, що Артем Довбик заслужив на нагороду найкращому бомбардиру Ла Ліги та зазначив, що нападник важливий для збірної України.

«Артем заслужив нагороду найкращого бомбардира Ла Ліги. І не лише через голи. Він завжди думає про команду, зайняв ще перше місце по гол + пас, що теж важливо. Я бачу його роботу на полі, і це дуже корисний гравець для збірної. Добре, що він має практику на такому рівні».

Фахівець зізнався, що задоволений тим фактом, що Віктор Циганков менше травмується в Іспанії, ніж це було у часи його виступу за Динамо.

«Добре, що у нього в Жироні стало менше травм. У Динамо у нього були травми, він часто пропускав тренування та матчі. Важливо, що останні матчі в Іспанії він грав по 90 хвилин», — сказав Ребров у коментарі для ютуб-каналу Ганни Ребрової.

  • У нинішньому сезоні Довбик провів за Жирону 39 поєдинків у всіх офіційних турнірах, забив 24 голи та віддав десять результативних передач. 
  • Контракт нападника з клубом діє до 30 червня 2028 року. Transfermarkt оцінює українця у 30 мільйонів євро.
  • Циганков зіграв у цьому сезоні 34 матчі за Жирону, забив вісім голів та віддав сім асистів.
  • Угода хавбека з іспанцями розрахована до 30 червня 2027 року. Transfermarkt оцінює півзахисника у 28 мільйонів євро.