«У нас історичне досягнення, але я мрію потрапити в ЛЧ»: Мічел висловився про вихід Жирони до єврокубків

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
974
0 голосів
«У нас історичне досягнення, але я мрію потрапити в ЛЧ»: Мічел висловився про вихід Жирони до єврокубків
Артем Довбик, фото: Жирона
У суботу, 20 квітня, відбувся матч 32-го туру чемпіонату Іспанії з футболу, в якому зіграли Жирона та Кадіс. Жирона перемогла з рахунком 4:1.

Завдяки перемозі над Кадісом каталонці вперше в історії гарантували собі участь у єврокубках. Головний тренер Жирони Мічел прокоментував матч.

«Сьогодні день, щоб відсвяткувати та відзначити наш проєкт, який був реалізований за останні роки. Наші гравці увійшли в історію, і я думаю, що це особливий день для них, і вони повинні його відсвяткувати.

У нас історичне досягнення, але я мрію потрапити в Лігу чемпіонів і ми хочемо й цього досягти. Я дуже радий, особливо за гравців, які прийшли з нами сюди з другого дивізіону. Найголовніше – це довіра, те, як весь клуб працює задля спільної мети. Ми збираємося продовжувати боротьбу за те, щоб вийти в Лігу чемпіонів», – розповів Мічел.

🔥 Відео голу Довбика дивіться у нашому телеграм-каналі

  • Артем Довбик обійшов Олександра Заварова у списку найкращих снайперів топ-5 ліг: попереду форварда Жирони тільки троє українців.
  • Жирона посідає третє місце у таблиці Ла Ліги. Команда набрала 68 очок та збільшила відрив від п’ятого Атлетіка, який перебуває поза зоною ЛЧ, на десять балів.
  • У наступному турі 27 квітня Жирона на виїзді зіграє проти Лас-Пальмасу.