Низка травм гравців збірної: Яремчук отримав пошкодження у матчі за Валенсію – українця довелось знімати з гри

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
78
1 голос
Низка травм гравців збірної: Яремчук отримав пошкодження у матчі за Валенсію – українця довелось знімати з гри
Роман Яремчук. Фото: Google
Форвард національної збірної України та Валенсії Роман Яремчук не зміг дограти до кінця поєдинок 30-го туру іспанської Ла Ліги проти Мальорки через ушкодження.

Український нападник Валенсії Роман Яремчук, натхненний вдалими виступами у складі збірної України, разом з якою пробився на Євро-2024, забивши гол Боснії (2:1), та Ісландії (2:1), останній щоправда не зарахували, матч проти Мальорки розпочав зі старту та дуже жваво.

Однак, завершив його дуже швидко: українець намагався технічно прийняти м’яч і смикнув, найпевніше, задню поверхню стегна. Яремчука оперативно замінив на полі Дієго Лопес. Без Яремчука Валенсія так і не зуміла забити гол острівній команді, матч завершився у нічию.

Іспанія. Ла Ліга

30 тур

Валенсія – Мальорка 0:0 

Нагадаємо, що сьогодні також стало відомо про хворобу українського захисника Евертона Віталія Миколенка, через яку наш співвітчизник пропустив гру проти Борнмута (1:2).

Також через пошкодження не зміг дограти поєдинок проти Фрозіноне (1:1) і український півзахисник Дженоа Руслан Малиновський

  • У наступному турі команда Рубена Барахи на виїзді зіграє проти Гранади. Поєдинок заплановано на 4 квітня. Початок гри о 21:00 за київським часом.
  • Мальорка у турі номер 31 вдома прийматиме поточного лідера чемпіонських перегонів мадридський Реал. Поєдинок у Пальмі-де-Майорці буде зіграно 13 квітня. Стартовий свисток має прозвучати о 19:30.
  • Роман Яремчук у поточному чемпіонаті провів за «кажанів», у складі яких виступає на правах оренди з Брюгге, 25 поєдинків в усіх офіційних турнірах: чотири голи.
  • Transfermarkt оцінює 27-річного українця в чотири мільйони євро.