Ювентус – Рома: хто фаворит центрального матчу 3-го туру Серії А та які шанси на гол у Довбика

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
208
1 голос
Ювентус – Рома: хто фаворит центрального матчу 3-го туру Серії А та які шанси на гол у Довбика
Артем Довбик. Фото: Google
У перший день осені, 1 вересня, буде зіграно центральний матч третього туру італійської Серії А між Ювентусом та Ромою. Букмекери вже визначилися з фаворитом та андердогом, а Sport-express.ua детально аналізує лінію.

Сьогодні, у неділю, 1 вересня, відбудеться поєдинок між Ювентусом та Ромою в рамках третього туру італійської Серії А.

🏟 Матч пройде на арені «Альянц Стедіум» у Турині.

⏰ Гра розпочнеться о 21:45 за Києвом.

Аналітики провідної букмекерської контори FavBet вже проаналізували їх шанси на перемогу та визначилися з фаворитом. На їх думку, перемогти має «стара синьйора».

Коефіцієнти на матч Ювентус VS Рома:

  • Перемога Ювентусу – 1.84
  • Нічия – 3.60
  • Перемога Роми – 4.75

Говорячи про результативність, то аналітики майже впевнені, що поєдинок у Турині не потішить фанів зливою голів. На те, що стандартний тотал 2,5 не буде «пробито» (два та менше результативних ударів) коефіцієнт складає 1.81.

На рахунок індивідуальних розкладів, то найбільше шансів відзначитися голом має нападник Юве Душан Влахович – 2.10, а слідом за сербом розташувався у лінії український голеадор римських «вовків» Артем Довбик – 3.20.

🔥Читайте також: Превʼю чемпіонату Італії: презентація всіх команд Серії А і прогноз на сезон 2024/2025 для Довбика та Малиновського

  • До очного протистояння Ювентус та Рома підходять, посідаючи у турнірній таблиці Серії А третій та 17-й щабель відповідно.