Малиновський забив четвертий гол у Серії А за Дженоа і зробив зізнання: чого боїться хавбек збірної України

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
325
1 голос
Малиновський забив четвертий гол у Серії А за Дженоа і зробив зізнання: чого боїться хавбек збірної України
Руслан Малиновський. Фото: Google
Український півзахисник італійської Дженоа Руслан Малиновський прокоментував підсумок поєдинку 38-го туру Серії А проти Болоньї (2:0), де йому вдалося відзначитися голом.

У матчі 38-го туру Серії А Дженоа на домашньому полі перемогла Болонью (2:0), але завершила сезон далеко за межами єврокубкової зони. 

Український хавбек генуезьців Руслан Малиновський вийшов на поле зі старту гри та відзначився голом, важливість якого у психологічному аспекті для себе оцінив після поєдинку.

«Багато позитивних емоцій. Я трохи боявся після травми, але все одно працював. Радий перемозі та вдячний уболівальникам Дженоа.

Ми грали на перемогу, щоб піднятися якомога вище в турнірній таблиці. Думаю, тренер буде задоволений. Він нас дуже мотивував перед матчем», – сказав Малиновський в коментарі Tuttomercatoweb.

▶️  Відео голу Руслана Малиновського у ворота Болоньї дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Сезон 2023/24 Дженоа завершила на підсумковому 11-му місці у турнірній таблиці італійської Серії А: 49 залікових балів. Відставання від єврокубкової зони, восьмого місця, яке зайняла Фіорентина, склало вісім очок.
  • Малиновський в цьому сезоні зіграв за «грифонів» у 30 матчах в усіх офіційних турнірах: чотири голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 30-річного українського атакувального півзахисника у десять мільйонів євро.