Марсель визначився з основним кандидатом на посаду головного тренера: фахівець працював з Шахтарем

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
502
2 голоси
Марсель визначився з основним кандидатом на посаду головного тренера: фахівець працював з Шахтарем
Паулу Фонсека. Фото: Google
Колишній головний тренер донецького Шахтаря Паулу Фонсека може стати новим керманичем суперника «гірників» в 1/16 фіналу Ліги Європи Марселя, замінивши на містку провансальців Дженнаро Гаттузо.

Напередодні, італійський журналіст-інсайдер Фабріціо Романо оприлюднив новину, що керівництво Марселя вказало на двері наставнику команди Дженнаро Гаттузо.

І хоч цей факт поки офіційно не підтверджено, у французьких ЗМІ вже активно обговорюють кандидатури на посаду нового головного тренера Олімпіка.

За інформацією порталу Аllfootballapp, влітку керівництво Марселя готове запросити до команди колишнього тренера Шахтаря Паулу Фонсеку, у якого нині є на руках чинний контракт з Ліллем до 30 червня 2024 року.

Після 22-х турів Марсель має в активі 30 очок та займає дев'яту сходинку в турнірній таблиці французької Ліги 1. Відставання від зони єврокубків, шостої позиції, яка дає право зіграти у Лізі конференцій, складає шість пунктів.

Натомість Лілль перебуває в зоні Ліги чемпіонів – на четвертому місці (38 очок).

  • У наступному матчі на внутрішній арені Марсель вдома прийматиме Монпельє. Поєдинок заплановано на 25 лютого. Початок гри о 21:45.
  • На тижні, у четвер, 22 лютого, провансальці проведуть поєдинок-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи проти донецького Шахтаря. Матч на «Велодромі» розпочнеться о 22:00 за київським часом.
  • Перший матч між Шахтарем та Марселем завершився результативною нічиєю (2:2).
  • Паулу Фонсека очолював донецький Шахтар з 2016-го по 2019 роки, вигравши на чолі «гірників» три чемпіонства УПЛ.