Шаран назвав безумовного фаворита матчу-відповіді Ліги Європи Вікторія – Кривбас: тренер спрогнозував точний рахунок

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
230
1 голос
Шаран назвав безумовного фаворита матчу-відповіді Ліги Європи Вікторія – Кривбас: тренер спрогнозував точний рахунок
Володимир Шаран та Кривбас проти Вікторії. Колаж: «‎УФ»
Колишній головний тренер ФК Олександрія та Минай Володимир Шаран поділився думками про матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи Вікторія – Кривбас.

У четвер, 15 серпня, криворізький Кривбас проведе другий поєдинок в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти чеської Вікторії (Плзень).

Першу зустріч команда Юрія Вернидуба програла з рахунком 1:2.

Відомий український тренер Володимир Шаран, який починав свою тренерську кар’єру з другою командою Кривбасу, не приховує, що фаворитом гри-відповіді буде чеський колектив. 

«Безумовним фаворитом буде Вікторія. Це однозначно. Якщо Кривбас зіграє внічию, то це вже буде хороший результат. Найголовніше, щоб криворізька команда показала якісну гру та здобула необхідні бали для України в рейтингу коефіцієнтів УЄФА».

Проте фахівець впевнений, що бодай один гол, але українська команда заб’є.

«Не можу сказати, що шанси 50 на 50, бо вважаю, що більше відсотків на користь чехів, тому що вони гратимуть на домашньому стадіоні. Думаю, що буде 1:1. Однозначно, що Кривбас заб’є», – сказав Шаран в інтерв’ю для сайту «‎Український футбол».

  • Раніше генеральний директор Кривбаса Володимир Баєнко дав ексклюзивний коментар сайту Sport-express.ua, де пояснив ситуацію навколо Юрія Вернидуба і Владислава Лупашка, яка сталася після матчу Карпати – Кривбас.