На Росії змінили прописку Шахтаря у трансляції матчу Ліги Європи: ганебний фотофакт

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
201
1 голос
На Росії змінили прописку Шахтаря у трансляції матчу Ліги Європи: ганебний фотофакт
Гравці Шахтаря. Фото: Google
Вчора, 15 лютого, донецький Шахтар зіграв унічию з Марселем в матчі 1/16 фіналу Ліги Європи проти Марселя. Російський ЗМІ сконфузився, коли писав заголовок про цю подію.

У четвер, 15 лютого, українські вболівальники, які скучили за футболом під час зимової перерви в УПЛ, мали можливість спостерігати яскравий поєдинок донецького Шахтаря.

Вітчизняний клуб не зміг перемогти французький Марсель у першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи, але подарував фанатам яскраву гру, яка завершилася бойовою нічиєю з рахунком 2:2.

Наші спортивні ЗМІ та преса багатьох країн світу згадували цю зустріч у своїх обзорах та новинах. Не обійшли увагою поєдинок донеччан і російські журналісти.

Але представники країни-терориста нічого не можуть зробити правильно та без помилок. Так, російські журналісти сайту Sportbox змінили прописку донецького Шахтаря і тепер команда Маріно Пушича представляє Львів.

  • На зимову перерву Шахтар пішов, маючи 31 очко у своєму активі. «Гірники» займають четверту позицію в турнірній таблиці УПЛ.
  • Наступним поєдинком для донеччан стане гра-відповідь з Марселем в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи. Другу частину чемпіонату України команда Пушича розпочне зустріччю з Олександрією 26 лютого.