Названо головну помилку Реброва на Євро-2024: легенда збірної України виніс вирок фахівцю

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1458
1 голос
Названо головну помилку Реброва на Євро-2024: легенда збірної України виніс вирок фахівцю
Збірна України. Фото: Google
Колишній нападник національної команди України Іван Гецко поділився думками про виступ нашої збірної на чемпіонаті Європи та назвав помилку Сергія Реброва.

Іван Гецко вважає, що Сергій Ребров помилився, коли випустив на гру проти румунів, яку наша збірна програла 0:3, Андрія Луніна, Тараса Степаненка та Олександра Зінченка.

«‎Складається враження, що він надто довіряв лідерам збірної, а вони з тягарем відповідальності не впоралися. Переконаний, що в першому матчі з румунами не варто було випускати Андрія Луніна, Тараса Степаненка, Олександра Зінченка, які не мали достатньої ігрової практики на клубному рівні останнім часом».

Також експерт відзначив відсутність у складі синьо-жовтих футболістів, які здатні посилити гру.

«Та найгірше, що коли справи пішли кепсько, виявилося, що в лавах збірної немає виконавців, які б взяли гру на себе. Зрештою, таке вже не вперше траплялося з Mиколою Mатвієнком, Mихайлом Mудриком, Артемом Довбиком, Віктором Циганковим, Георгієм Судаковим‎», – сказав Гецко у коментарі Sport.ua.

  • Нагадаємо, що на Євро-2024 національна збірна України не зуміла пройти стадію групового етапу.
  • У квартеті Е з Бельгією, Румунією та Словаччиною команда Реброва набрала чотири бали, однак мала найгіршу різницю голів.
  • Гецко виступав за низку українських клубів, в тому числі Чорноморець та Карпати, а також представляв російські колективи та Маккабі з Хайфи.
  • Саме у складі одеської команди у ворота вінницької Ниви він 4 квітня 1992 року оформив перший хет-трик в історії чемпіонатів України.
  • 29 квітня 1992 року гол Гецка у ворота Угорщини став першим м’ячем збірної України. Більше за національну команду форвард не забивав, хоча провів за неї ще три матчі.