«В нас такого ніколи не було»: Вацко не стримався і озвучив жорстку претензію до Реброва і Шевченка

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3871
6 голосів
«В нас такого ніколи не було»: Вацко не стримався і озвучив жорстку претензію до Реброва і Шевченка
Сергій Ребров і Андрій Шевченко. Фото: Instagram
Відомий журналіст Віктор Вацко очікує на звіт від УАФ та тренерського штабу збірної України за підсумками Євро-2024. Він вважає, що Андрій Шевченко та Сергій Ребров мають бути відкритими до суспільства.

Журналіст Віктор Вацко не розуміє, чому президент УАФ Андрій Шевченко та головний тренер національної збірної України Сергій Ребров не звітували після невдалого виступу на Євро-2024.

Він навів приклад збірної Хорватії, яка не вийшла з групи.

«Я дивлюся на Хорватію. Там також шквал критики на адресу головного тренера Златко Даліча. Але при цьому відразу виходить президент федерації й захищає головного тренера. Відкрито говорить: «Ми поговорили, потиснули руки, він залишається головним тренером збірної Хорватії».

Ідентична ситуація й в Італії, яка покинула форум вже на стадії 1/8 фіналу.

«Дивлюся на Італію. Спаллетті відкрито спілкується з пресою і відкрито говорить, що він хоче продовжити роботу зі збірною. Спаллетті, який перебуває під шаленим тиском. Медіа в Італії просто знищують за виліт в 1/8 фіналу, не підбираючи слів».

Вацко наголосив, що українські вболівальники не отримали зворотного зв’язку від УАФ.

«Так критика, там. Але відповідальні люди не ховаються. Вони виходять і говорять, пояснюють щось громадськості. Мені дуже б хотілося такої відкритості й в нас. На ділі, не на словах. В нас такого ніколи не було. Керівництво нашого футболу тільки вимагало від вболівальників – «підтримуйте збірну».

На думку журналіста, звіт – це обов’язкова процедура в такому випадку.

«Я вважаю, що пояснення в публічній площині того, що сталося на Євро, оцінка, пояснення свого бачення майбутнього, цілей, завдань – це і виявлення поваги до вболівальника. Це необхідність», – сказав він у програмі YouTube-каналу «Вацко Live».

  • Нагадаємо, що збірна України не вийшла з групи на Євро-2024;
  • Синьо-жовті набрали чотири очки у трьох матчах та посіли останнє місце у квартеті.