Ребров вперше відреагував на виліт збірної України з Євро-2024: він назвав одну причину провалу на турнірі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
489
4 голоси
Ребров вперше відреагував на виліт збірної України з Євро-2024: він назвав одну причину провалу на турнірі
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров висловився після нічиєї із Бельгією (0:0) у рамках третього туру групового етапу Євро-2024, яка поставила хрест на перспективах синьо-жовтих вийти до 1/8 фіналу.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров дав коментар після поєдинку із Бельгією (0:0) у третьому турі Євро-2024, який став останнім для синьо-жовтих на форумі. Слова фахівця наводить пресслужба УЄФА.

Він вважає, що доля України у змаганні була багато в чому вирішена після поразки від Румунії у першому турі (0:3). Надалі команда вже почала виправлятися зі Словаччиною (2:1) та Бельгією, але виявилося запізно.

«На жаль, ми не вийшли з групи через першу гру, яку програли Румунії. Я вдячний гравцям за те, як вони відреагували у грі зі Словаччиною. Думаю, ми показали, що намагалися виграти цю гру, і у нас було достатньо хороших моментів».

В цілому Ребров висловив задоволення виступом своїх підопічних на турнірі.

«Бути на турнірі дуже важливо для нашої країни. В останніх двох іграх ми показали характер нашої нації. Але це життя, ви робите деякі помилки, але потім важливо, як ви реагуєте. Я дуже пишаюся гравцями. Звичайно, всі незадоволені результатом, але до гравців немає жодних питань».

Наостанок коуч заявив, що вірить у майбутнє цього покоління гравців збірної.

«Я подякував гравцям за гру і сказав їм, що, на жаль, ми не пройшли далі через поразку від Румунії. Але у нас дуже молода збірна, і вони з оптимізмом дивляться в майбутнє», – сказав Ребров.