«Насипав так, аж гай шумів»: як Шевченко знищив збірну України після Румунії – найбільше перепало одній зірці

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
6333
4 голоси
«Насипав так, аж гай шумів»: як Шевченко знищив збірну України після Румунії – найбільше перепало одній зірці
Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Відомий журналіст Ігор Бурбас розповів, як президент УАФ Андрій Шевченко відреагував на поразку національної збірної України від Румунії (0:3) у рамках першого туру Євро-2024.

Журналіст Ігор Бурбас розповів про те, як голова УАФ Андрій Шевченко провів жорстку розмову з гравцями збірної України після поразки від Румунії (0:3) у першому турі Євро-2024.

«Був розбір польотів в роздягальні. Цим все не обмежилося. За моєю інформацією розбірки продовжилися в готелі [в Мюнхені], куди приїхав президент Асоціації Андрій Шевченко. Він насипав там так, що аж гай шумів».

За даними Бурбаса, які він озвучив у програмі YouTube-каналу «BurBuzz», найбільше питань було до Олександра Зінченка.

«Чомусь найбільше діставалося Зінченку, з того що мені сказали. Чи то він не проявив себе як лідер, можливо, забагато на себе бере, більше понтів, а не гри. Мені сказали так, я можу помилятися».

Бурбас заявив, що Шевченко після такого фіаско наполягав на повній концентрації футболістів на турнірі.

«Це не був закритий під збірну готель, там чули всі. В той день після матчу приїхали родичі, дружини, діти футболістів. І Шева взагалі хотів не пускати, але потім змилувався-зжалився, пустив і сказав: «З цим закінчуємо, пацани. Євро. Дружин, сімей, Тік-Токів не буде», – сказав Бурбас.

  • Зазначимо що вже в наступному турі Україна у вольовому стилі обіграла Словаччину (2:1) та вийшла на друге місце в групі;
  • 26 червня синьо-жовті проведуть кінцевий поєдинок у квартеті проти Бельгії.