«Це була ганьба!»: Вацко нецензурно розкритикував збірну України за фіаско на старті Євро-2024

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
195
2 голоси
«Це була ганьба!»: Вацко нецензурно розкритикував збірну України за фіаско на старті Євро-2024
Румунія – Україна. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст та коментатор Віктор Вацко поділився думками про поразку збірної України у матчі проти Румунії у першому турі групового етапу Євро-2024.

У понеділок, 17 червня, збірна України розгромно поступилася румунам у матчі першого туру групового етапу Євро-2024 з рахунком 0:3.

Віктор Вацко розкритикував синьо-жовту дружину, дозволяючи собі навіть нецензурні вирази.

«Це була ганьба! Розумієте, зараз можна багато чого розповідати: тактика, контроль мʼяча, переміщення, двієчки-трієчки, ще якусь модну наукову х**ню сучасного футболу, але факт же в іншому - найсильніше покоління в історії українського футболу обіср**ось. Давайте будемо говорити прямо в своєму першому матчі на Євро - 2024».

Журналіст заявив, що наших футболістів надто сильно хвалять та ставлять завищені цінники. 

«300 мільйонів, 150 мільйонів, 100 мільйонів, 70 мільйонів, 50 мільйонів. Давайте президенти, менеджери, агенти, давайте фантазуйте в оцінці своїх гравців, а їх обіграли дід з чемпіонату Саудівської Аравії, пацан з Серії Б і запасний аутсайдера Ла Ліги. 

Розповідайте, найсильніше покоління, найкраща збірна історії, гравці топ чемпіонатів, дійдуть до півфіналу – вперед, давайте розповідати», – заявив журналіст в ефірі авторської програми на Ютубі.

Раніше ми писали, що Віктор Леоненко в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua поділився враженням від цього поєдинку.

Календар матчів збірної України на Євро-2024

  • 21 червня. Словаччина – Україна. «Дюссельдорф-Арена». Дюссельдорф. 16:00.
  • 26 червня. Україна – Бельгія. «Арена Штутгарт». Штутгарт. 19:00.