«Зупиніться»: Циганик не витримав і зробив гучне звернення щодо національної збірної України

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
30931
20 голосів
«Зупиніться»: Циганик не витримав і зробив гучне звернення щодо національної збірної України
Гравці збірної України. Фото: УАФ
Відомий журналіст Ігор Циганик висловився про перспективи національної збірної України на Євро-2024. Він вважає, що поки зарано прогнозувати синьо-жовтим вихід у пізні стадії змагання.

Журналіст Ігор Циганик закликав футбольну спільноту не поспішати прогнозувати великий успіх збірній України на Євро-2024.

«Останнім часом дуже багато про збірну говорять як про команду, яка повинна абсолютно точно вийти мінімум до чвертьфіналу. Що у нас легка група, що збірна України прихований фаворит, що румуни – у нас взагалі завдань немає, словаки – теж проблеми, сварка з тренером. А ось збірна України».

Циганик заявив, що від усіх чує, що нині в нас топзбірна.

«Я чую постійно, як всі експерти починають говорити, що у нас найкраще покоління національної збірної й такої потужної збірної ніколи не було».

Журналіст вважає, що такий підхід може розслабити наших футболістів перед турніром.

«Я хочу вам сказати – зупиніться! Тому що те, що зараз відбувається, розхолоджує команду, яка реально може свято повірити в те, що вона бездоганна, найсильніша і найкраща. Не треба так думати», – сказав він у програмі «Циганик Live» на YouTube.

  • Зазначимо, що Україна у першому товариському матчі в рамках підготовки до Євро-2024 зіграла внічию проти Німеччини (0:0);
  • Напередодні турніру синьо-жовті проведуть ще два товариських матчі: з Польщею (7 червня) та Молдовою (11 червня);
  • На Євро-2024 підопічні Сергія Реброва розпочнуть свій шлях 17 червня матчем проти Румунії. Також разом з українцями у квартеті виступатимуть Словаччина та Бельгія.