«Стало величезним ударом для Артети та Арсенала»: названа очікувана дата повернення Зінченка після травми

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
398
0 голосів
«Стало величезним ударом для Артети та Арсенала»: названа очікувана дата повернення Зінченка після травми
Олександр Зінченко. Фото: Google
Англійське видання висловилося про відсутність українського лівого захисника Арсенала Олександра Зінченка у матчі АПЛ проти Фулхема та назвало очікувану дату повернення нашого співвітчизника на поле.

Арсенал на виїзді поступився Фулхему (1:2) в рамках 20-го туру англійської Прем’єр-ліги.

Олександр Зінченко пропускав цю гру через м’язову травму.

Видання Football.london вважає, що наш співвітчизник повернеться до гри у наступному поєдинку «канонірів» проти Ліверпуля 7 січня.

«Зінченко пропустив зустріч із Фулхемом через травму литкового м'яза, що стало величезним ударом для Мікеля Артети і його команди. 

Проблему українського гравця було описано лише як «незначну», з надією, що він повернеться до ладу якомога швидше, особливо з урахуванням того, що Томіясу скоро вирушить на Кубок Азії», — пишуть журналісти.

  • Арсенал після 20-ти турів має в активі 40 очок і опустився на четверту позицію в турнірній таблиці. Фулхем з 24-ма балами йде 13-му місці.
  • У наступному турі, 20 січня, «каноніри» зіграють вдома проти Крістал Пелес, а перед цим, 7 числа, поміряються силами із Ліверпулем у третьому раунді Кубка Англії.
  • Олександр Зінченко у нинішньому сезоні провів за Арсенал 24 зустрічі в офіційних турнірах, забив один гол та віддав одну результативну передачу.
  • Контракт гравця з клубом дійсний до 30 червня 2026 року.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.