«Забудьте про Холанда, Міша – нова бомбардирська сенсація АПЛ»: вогняна реакція фанів Челсі на гол Мудрика

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
456
0 голосів
«Забудьте про Холанда, Міша – нова бомбардирська сенсація АПЛ»: вогняна реакція фанів Челсі на гол Мудрика
Михайло Мудрик та Ерлінг Холанд. Колаж: СЕ
Вболівальники лондонського Челсі відреагували на гол українського вінгера Михайла Мудрика у вчорашньому матчі проти Крістал Пелес (2:1) в рамках 19-го туру АПЛ , згадавши форварда Манчестер Сіті Ерлінга Холанда.

У середу, 27 грудня, Челсі вирвав перемогу над Крістал Пелес з рахунком 2:1. Михайло Мудрик забив перший гол лондонців, але на 71-й хвилині отримав пошкодження і був замінений.

▶️  Відео гола Мудрика у ворота Крістал Пелес дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Англійська преса високо оцінила виступ нашого співвітчизника у цьому поєдинку. Сказали своє слово і фанати синіх, які навіть порівняли Мудрика з бомбардиром Манчестер Сіті Ерлінгом Холандом.

CFCKaz6: «За розвитком Мудрика в цьому сезоні дуже приємно спостерігати. Минулого сезону всі його списали з рахунків, а в цьому, навіть у не найкращому складі, де він не починає кожну гру, різниця в якості вражає. Я справді вважаю, що у нас з'явилася суперзірка».

Iamyourspec: «У першому таймі він був схожий на Азара».

timmy_sax: «Покращення Міші дарує нам радість».

FlushyBuzzz: «Поступово він стає нашою силою». 

Abubakarrhb: «Забудьте про Холанда, Міша – нова бомбардирська сенсація АПЛ! Обережно, Прем'єр-ліга, він тільки починає!».

V19Vn: «Найкращий вінгер у світі».

Abubakarrhb: «Справжній командний гравець, Міша дуже добре справляється з робочою етикою та самовіддачею. Так тримати».

  • Після перемоги над Крістал Пелес (2:1) команда українця має 25 очок після 19-ти турів АПЛ та займає десяту сходинку в турнірній таблиці чемпіонату Англії. 
  • Михайло Мудрик у поточному сезоні зіграв за Челсі у всіх турнірах 19 поєдинків, забив чотири голи та віддав дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює його у 40 мільйонів євро.