Мудрик забив свій четвертий гол у складі Челсі: відео влучного удару українця в переможному матчі з Крістал Пелес

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
785
0 голосів
Мудрик забив свій четвертий гол у складі Челсі: відео влучного удару українця в переможному матчі з Крістал Пелес
Михайло Мудрик. Фото: Google
Український півзахисник Челсі Михайло Мудрик відзначився забитим м'ячем у поєдинку 19-го туру чемпіонату Англії між Челсі та Крістал Пелес.

Сьогодні, 27 грудня, Челсі на своєму домашньому стадіоні у матчі 19-го туру англійської Прем'єр-ліги приймав Крістал Пелес. 

Михайло Мудрик розпочав лондонське дербі у стартовому складі своєї команди та відкрив рахунок уже на 13-й хвилині зустрічі.

22-річний українець вразив порожні ворота гостей після прострілу Мало Гюсто. Менше ніж за 10 хвилин наш гравець міг оформлювати дубль, але не реалізував вихід сам на сам із голкіпером.

На перерву суперники пішли за нічийного рахунку. У компенсований час Олісе скористався навісом Айю і з близької відстані розстріляв Петровича – 1:1. Перемогу господарям наприкінці поєдинку приніс гол Мадуеке, який заробив пенальті і сам його реалізував.

Чемпіонат Англіх. 19-й тур.

Челсі – Крістал Пелес – 2:1.

Голи: Мудрик, 13, Мадуеке, 89 – Олісе, 45+1.

27 грудня. Лондон. Стемфорд Брідж.

Мудрик залишив поле на 71-й хвилині, його замінив Армандо Броя. За свою гру українець отримав від WhoScored оцінку 7,4 бала.

Завдяки цій перемозі Челсі повернувся на 10 сходинку турнірної таблиці. Свій наступний матч команда Почеттіно проведе 30 грудня в гостях у Лутона.

Гол Мудрика можна подивитися в нашому телеграм-каналі.

  • У поточному сезоні Мудрик зіграв за Челсі 19 матчів в усіх офіційних турнірах, забив чотири голи та віддав одну результативну передачу.

  • Transfermarkt оцінює Михайла в 40 мільйонів євро. Його контракт з Челсі розрахований до 30 червня 2031 року.