«Смикав за ниточки Челсі»: англійська преса відреагувала на четвертий гол Мудрика в переможному матчі АПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
424
0 голосів
«Смикав за ниточки Челсі»: англійська преса відреагувала на четвертий гол Мудрика в переможному матчі АПЛ
Михайло Мудрик. Фото: Google
Напередодні, в поєдинку 19-го туру АПЛ, лондонський Челсі вдома на характері здолав Крістал Пелес (2:1). Один з голів синіх на рахунку українського півзахисника Михайла Мудрика, гру якого доволі високо оцінили британські ЗМІ.

Оцінили по справам його. Мова про реакцію британських журналістів на гру вінгера Челсі Михайла Мудрика в поєдинку 19-го туру АПЛ проти Крістал Пелеса (2:1).

Сайт Sport-express.ua провів ранковий моніторинг англійських ЗМІ, виокремивши написане про Михайла Мудрика:

Football London – 8/10

«Окрім голу, демонстрував чудовий пас – те, що ми зазвичай не асоціюємо з українцем. Треба сказати, що під керівництвом Почеттіно він виглядає набагато краще.

Він смикав за ниточки Челсі. Мудрику дуже не пощастило, що він не забив другий гол на 20-й хвилині, коли Дін Хендерсон зробив дуже сильний сейв, щоб не дати вінгеру пробити».

Goal – 7/10

«Забив лише свій четвертий гол за Челсі. Було приємно бачити, як він ефективно взаємодіє з Нкунку».

Standard – 7/10

«Мудрик створив першу велику можливість і забив перший гол Челсі в жвавому дебюті, але вийшов з гри з травмою гомілкостопа».

90min – 8/10

«У першому таймі вийшов на поле з електричним та всебічним баченням. Заспокоївся у другій половині зустрічі, а потім був замінений через травму гомілкостопа».

▶️  Відео гола Мудрика у ворота Крістал Пелес дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Нагадаємо, що після перемоги над Крістал Пелесом (2:1) Челсі має в доробку 25 очок після 19-ти турів та посідає 10-ту сходинку  в турнірній таблиці АПЛ. 

  • Українець Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 19 матчів в усіх офіційних турнірах: чотири голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця в рівно 40 мільйонів євро.