Аналітики назвали чемпіона АПЛ 2023/24: Миколенко зробив подарунок Зінченку, але в Арсенал не вірять

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
55
1 голос
Аналітики назвали чемпіона АПЛ 2023/24: Миколенко зробив подарунок Зінченку, але в Арсенал не вірять
Рахім Стерлінг та Олександр Зінченко. Фото: Google
Після проведення відкладених матчів 29-го туру АПЛ букмекери оновили котирування на переможця у цьому сезоні. Фаворитами є чинні чемпіони Манчестер Сіті. Слідом йде Арсенал, а шанси Ліверпуля після поразки від Евертона (0:2) геть примарні.

Провідні аналітики букмекерської контори FavBet після матчів 29-го туру англійської Прем’єр-ліги між Арсеналом та Челсі (5:0) і Евертоном та Ліверпулем (2:0) оновили котирування на переможця поточного сезону в елітарному дивізіоні Англії.

Зважаючи на несподівану поразку команди Юргена Клоппа, яка напередодні поступилася хлопцям Шона Дайча, шанси червоних на золото понизилися дуже суттєво. 

Однак, навіть незважаючи на розкішний подарунок від Віталія Миколенка та компанії у вигляді перемоги над прямим конкурентом, Арсенала нашого Олександра Зінченка все одно не фаворитом у боротьбі за звання чемпіона.

Коефіцієнти на перемогу в АПЛ у сезоні 2023/24 років

  1. Манчестер Сіті – 1.55
  2. Арсенал – 2.6
  3. Ліверпуль – 29.00
  • Після перемоги у дербі над Челсі (5:0) Арсенал зміцнив свою позицію на першому місці у турнірній таблиці англійської Прем’єр-ліги. В активі «канонірів» 77 очок. Відрив від Ліверпуля складає три очки.
  • Манчестер Сіті тримається третім. У команди Пепа Гвардіоли 73 пункти, але ще дві гри в запасі.
  • Свій матч 29-го туру проти Брайтона команда Пепа Гвардіоли зіграє сьогодні, 25 квітня. Початок поєдинку о 22:00.