Евертон і Миколенко проти Ліверпуля і Салаха: чим закінчилося дербі, яке українець не зміг дограти через травму

Аватар Артем Войцеховський Артем Войцеховський
223
1 голос
Евертон і Миколенко проти Ліверпуля і Салаха: чим закінчилося дербі, яке українець не зміг дограти через травму
Мохамед Салах та Віталій Миколенко. Фото: Google
Сьогодні Евертон, за який виступає гравець збірної України Віталій Миколенко, намагався взяти реванш у своїх земляків з Ліверпуля за поразку в першому колі, коли команда Юргена Клоппа перемогла з раухнком 2:0.

Сьогодні, 24 квітня, у матчі 29-го туру АПЛ Евертон, кольори якого захищає Віталій Миколенко, на своєму полі протистояв Ліверпулю.

Рахунок у мерсісайдському дербі було відкрито у середині першого тайму. Затяжна атака господарів привела до справжньої метушні в карному майданчику «червоних», в результаті чого Брентвейт з вбивчої відстані переправив м’яч у сітку – 1:0.

На 44-й хвилині Нуньєс під час атаки наступив Миколенку на ахілл, після чого той ще й підвернув гомілкостоп. Наш захисник, попри біль, дограв першу половину зустрічі, але після перерви на поле вже не з'явився, поступившись місцем досвідченому Янгу. 

Відео травми Миколенка можна переглянути в нашому телеграм-каналі

Тим часом, поки номінальні гості продовжували марнувати чудові нагодити відзначитися, господарі забили ще. Макніл навісив з кутового, а Калверт-Льюїн головою спрямував м'яч точно в ціль – 2:0.

Евертон – Ліверпуль – 2:0

Голи: Брентвейт, 27, Калверт-Льюїн, 58.

24 квітня. Ліверпуль. «Гудісон Парк».

  • Миколенко за свою гру отримав 6,6 бали від WhoScored і 6,8 – від Sofascore.
  • «Іриски», з яких зняли вісім пунктів за фінансові порушення, мають у своєму активі 33 очки, що дозволяє їм займати 16 позицію в турнірній таблиці.
  • Свою наступну гру Евертон також проведе в рідних стінах – цієї суботи, 27 квітня, проти Брентфорда, за який грає ще один українець Єгор Ярмолюк.
  • 24-річний Миколенко в цьому сезоні зіграв за клуб 34 зустрічі у всіх змаганнях і забив два голи.