«Може напісяти в борщ супернику»: коментатор назвав команду, яка здатна завадити Зінченку стати чемпіоном АПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
35
1 голос
«Може напісяти в борщ супернику»: коментатор назвав команду, яка здатна завадити Зінченку стати чемпіоном АПЛ
Олександр Зінченко. Фото: Google
Коментатор Setanta Sports Віталій Волочай не вірить, що лондонський Арсенал, кольори якого захищає українець Олександр Зінченко, виграє золоті нагороди АПЛ цьогоріч. Підніжку «канонірам» може поставити Тоттенхем.

Віталій Волочай, проаналізувавши календар англійської Прем’єр-ліги, дійшов висновку, що в поточній кампанії лондонському Арсеналу не світить стати її чемпіоном. Аргументи коментатора наступні. 

«Арсеналу на виїзді грати з Тоттенгемом та МЮ і там можуть бути проблеми. Тоттенгем – команда, яка може напісяти в борщ супернику, особливо такому, як Арсенал. В домашніх матчах з Борнмутом та Евертоном в Арсеналу проблем не повинно виникнути. Я б розцінював шанси Арсеналу на чемпіонство в 15%, тому що у Ман Сіті значно простіші суперники. Я не знаю, де вони можуть загубити очки», –  розповів Волочай в інтерв'ю «Українському футболу».

  • Після перемоги у дербі над Челсі (5:0) Арсенал зміцнив свою позицію на першому місці у турнірній таблиці англійської Прем’єр-ліги. В активі «канонірів» 77 залікових балів. Відрив від Ліверпуля, який напередодні програв Евертону (0:2) складає три очки.
  • Манчестер Сіті тримається третім. У команди Пепа Гвардіоли 73 пункти, але ще дві гри в запасі.
  • Поєдинок Тоттенхем – Арсенал заплановано на 28 квітня. Початок гри о 16:00.
  • Олександр Зінченко в цьому сезоні зіграв за Арсенал 33 поєдинки на всіх фронтах: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.