«На флангах Мудрика можна вимкнути з гри»: легенда Арсенала знайшов Михайлу нову роль в Челсі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
553
1 голос
«На флангах Мудрика можна вимкнути з гри»: легенда Арсенала знайшов Михайлу нову роль в Челсі
Маурісіо Почеттіно та Михайло Мудрик. Фото: Google Фото: Google
Колишній захисник національної збірної Англії Лі Діксон прокоментував гру Михайла Мудрика у поєдинку 1/8 фіналу Кубка Англії проти Лідса (3:2). Фахівець вважає експеримет Маурісіо Почеттіно з переміщенням українця з флангу в центр вдалим.

Лі Діксон залишився задоволеним грою Михайла Мудрика у матчі 1/8 фінала Кубка Англії проти Лідса (3:2), де українець досить несподівано зіграв не на місці вінгера, а під нападниками на місці так званої десятки.

«Мені сподобалася роль десятки для Мудрика. Просто, якщо у вас є тямущий фулбек, то на флангах Мудрика можна вимкнути з гри, яким би швидким він не був. А ось на позиції "десятки" він показав, що може здивувати.

Іноді у команді потрібний гравець, якому можете просто дозволити робити те, що він хоче. Іноді їх потрібно страхувати – тоді позаду є два півзахисники, які можуть це робити», – сказав Діксон в інтерв'ю Chelsea News.

▶️  Відео голу Михайла Мудрика Лідсу дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • В 1/4 фіналу Кубка Англії Челсі зіграє проти поточного лідера Чемпіоншипа Лестера.
  • Поєдинок заплановано на 16 березня. Початок гри о 17:00. 

Нагадаємо, що на внутрішній арені Челсі, маючи в активі 35 очок, займає 11-й щабель в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.

  • У наступному турі команда Маурісіо Почеттіно на виїзді зіграє проти Брентфорда. Поєдинок заплановано на 2 березня. Початок гри о 17:00 за київським часом.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 27 матчів у всіх офіційних турнірах: п'ять голів, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.
  • Лі Діксон захищав кольори Арсенала з 1988 по 2002 рр.: 458 поєдинків, 25 голів.