«Це підвищує твою впевненість»: Мудрик відреагував на свій перший гол у 2024 році

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
332
1 голос
«Це підвищує твою впевненість»: Мудрик відреагував на свій перший гол у 2024 році
Михайо Мудрик в обіймах Рахіма Стерлінга та Ніколя Джексона. Фото: Google
Український півзахисник лондонського Челсі Михайло Мудрик прокоментував свій гол у поєдинку 1/8 фіналу Кубка Англії проти Лідса (3:2), пояснивши його значення для себе особисто та команди загалом.

Михайло Мудрик після поєдинку 1/8 фіналу Кубка Англії, де йому та його партнерам по Челсі вдалося переграти одного з лідерів Чемпіоншипа Лідс (3:2), був задоволений вікторією синіх та своїм внеском в неї.

«У команді панують позитивні емоції через перемогу. Я особливо задоволений цій перемозі, оскільки своїм голом допоміг її здобути. 

Забиті голи дуже допомагають. Це підвищує твою впевненість. Голи допомагають гравцям рости та ставати кращими. Сподіваюсь, що саме так буде у моєму випадку», –  розповів Мудрик в інтерв’ю клубній пресслужбі Челсі.

▶️  Відео голу Михайла Мудрика Лідсу дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • В 1/4 фіналу Кубка Англії Челсі зіграє проти поточного лідера Чемпіоншипа Лестера. Поєдинок заплановано на 16 березня. Початок гри о 17:00. 
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 27 матчів у всіх офіційних турнірах: п'ять голів, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.