Не Шапаренко, не Ванат, не Кабаєв і не капітан Ярмоленко: Хацкевич назвав «героя» Динамо у матчі з Зальцбургом

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
23561
22 голосів
Не Шапаренко, не Ванат, не Кабаєв і не капітан Ярмоленко: Хацкевич назвав «героя» Динамо у матчі з Зальцбургом
Олександр Хацкевич, фото: Getty Images
Колишній футболіст та головний тренер Динамо Олександр Хацкевич вважає захисника Тараса Михавка найкращим гравцем біло-синіх у гостьовому матчі-відповіді проти Зальцбурга (1:1) у рамках раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

Легенда Динамо Олександр Хацкевич в ексклюзивному інтерв'ю сайту Sport-express.ua назвав Тараса Михавка найкращим гравцем киян у матчі-відповіді із Зальцбургом (1:1), результат якого після домашньої поразки із рахунком 0:2 призвів до вильоту команди з раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

«Мені сподобався Михавко, тому його і назву «Левом матчу». Це нова інвестиція Динамо, як свого часу Забарний. Михавко, судячи з двох ігор із Зальцбургом, – кваліфікований не по роках».

Експерт назвав найсильніші якості 19-річного таланта, який у вищезгаданій грі оформив асист.

«У нього прекрасне бачення поля, розуміння гри та інтелект. Попов – хороший футболіст, але сьогодні цінуються захисники, які не тільки виконують свої прямі обов'язки, а й можуть віддати перший пас. Тому тут треба думати, кого ставити в пару до Михавка. Себальоса ми поки що не бачили».

Наостанок він відповів, чи може Михавко повторити шлях Іллі Забарного.

«У нього все для цього є – хороша ліва нога, вміє грати вгорі, швидкість, і найголовніше – інтелект», – сказав Хацкевич.

  • Динамо продовжить виступи у єврокубках в Лізі Європи. Жеребкування основного етапу відбудеться 30 серпня;
  • Михавко в цьому сезоні провів вже шість матчів;
  • Забарний, про якого згадував Хацкевич, дебютував за основу Динамо у 18 років в сезоні 2020/21. Після першої частини кампанії 2022/23 центральний захисник перейшов до Борнмута за 22,7 мільйона євро.