Гол Ваната не допоміг Динамо створити диво у Зальцбурзі: Україну на груповому етапі ЛЧ представить лише Шахтар

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
948
1 голос
Гол Ваната не допоміг Динамо створити диво у Зальцбурзі: Україну на груповому етапі ЛЧ представить лише Шахтар
В атаці Микола Шапаренко. Фото: Х-акаунт Зальцбурга
У поєдинку-відповіді фінальної кваліфікації Ліги чемпіонів Зальцбург та Динамо сильнішого не виявили (1:1). Австрійський клуб пробився до групової стадії ЛЧ, а кияни продовжать свій єврошлях у сезоні 2024/25 рр. у Лізі Європи.

Поєдинок на «Ред Булл Арені» динамівці Києва розпочали дуже по-господарськи та спробували загнати «червоних биків» у стійло, запресингувавши їх, але вже перша атака Зальцбурга завершилась голом у ворота Георгія Бущана.

▶️  Відео голу Адама Дагіма дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

Здавалося б, що після голу Дагіма, підсумкова інтрига у звітному протистоянні зникла, але, ні.  На 29 хвилині гри рахунок зрівняв Ванат, який трансформував у гол класний дальній пас від Тараса Михавка і заочно відповів всім своїм хейтерам, зокрема і Йожефу Сабо, який жорстко розкритикував Владислава перед грою

▶️  Відео голу Владислава Ваната дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

По перерві Динамо всіма силами намагалося забити бодай ще гол, але всі атаки біло-синіх розбивалися об дисциплінований захист Зальцбурга.

Ліга чемпіонів. Фінальна кваліфікація сезону 2024/25 рр.

Зальцбург (Австрія) – Динамо (Київ, Україна) – 1:1 (1:1)

Голи: Дагім, 12 – Ванат, 29.

  • У першому матчі Динамо на формально домашньому полі, гра пройшла у польському місті Люблін, програло Зальцбургу із рахунком (0:2).
  • Жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів 2024/25 років, де своїх суперників дізнається чемпіон УПЛ донецький Шахтар, відбудеться у четвер, 29 серпня.
  • Динамо продовжить виступи у єврокубках у Лізі Європи і своїх трьох суперників по групі дізнається днем пізніше – 30 серпня.