«Просто ніякий»: легенда Динамо розніс одного з головних активів Суркіса

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
9917
3 голоси
«Просто ніякий»: легенда Динамо розніс одного з головних активів Суркіса
Йожеф Сабо. Фото: Google
Колишній головний тренер національної збірної України та київського Динамо Йожеф Сабо розкритикував нападника команди Олександра Шовковського Владислава Ваната.

Динамо програло перший поєдинок фінального раунду відбору Ліги чемпіонів Зальцбургу з рахунком 0:2.

🔥 Читайте також: Динамо проти Зальцбурга: у кого дорожчий склад – порівнюємо вартість гравців перед матчем відбору ЛЧ

Йожеф Сабо в ексклюзивному інтерв’ю сайту «‎Український футбол» поділився думками про гру-відповідь команди Шовковського з австрійцями і негативно висловився про Владислава Ваната, заявивши, що нападник немає багатьох потрібних характеристик.

«‎Ванат просто слабкий. У нього немає швидкості та характеристик, які потрібні центральному нападнику. В останній грі із Зальцбургом він був просто ніякий. Він не встигає, йому все треба робити швидше. Ванат не може ні відкритися нормально, ні вдарити. Навряд чи його хтось купить, а якщо і куплять, то він сидітиме на лавці» , – заявив фахівець.

  • У нинішньому сезоні Ванат провів п’ять поєдинків за Динамо, у яких відзначився двома голами та двома результативними передачами.
  • Відзначимо, що Владислав є найдорожчим гравцем Динамо, за версією Transfermarkt. Нападника оцінюють у десять мільйонів євро.

Топ-6 найдорожчих гравців Динамо

  • 1. Владислав Ванат – 10 млн євро
  • 2. Микола Шапаренко – 9 млн євро
  • 3. Георгій Бущан – 7 млн євро
  • 4-6. Володимир Бражко, Олександр Піхальонок, Віталій Буяльський – 5 млн євро

Нагадаємо, що завтра, у вівторок, 27 серпня, відбудеться другий поєдинок вирішальної кваліфікації Ліги чемпіонів сезону 2024/25 років між австрійським Зальцбургом та київським Динамо.

  • Гра розпочнеться о 22:00 за київським часом.