«Як мінімум, не дуже приємно»: Лунін вперше обурився рішенням Анчелотті довірити фінал Ліги чемпіонів Куртуа

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
218
2 голоси
«Як мінімум, не дуже приємно»: Лунін вперше обурився рішенням Анчелотті довірити фінал Ліги чемпіонів Куртуа
Карло Анчелотті та Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Голкіпер Реалу Андрій Лунін висловився, як пережив те, що не зіграв у фіналі Ліги чемпіонів проти дортмундської Боруссії (2:0). Він пояснив, що насправді з ним сталося.

Воротар Реалу Андрій Лунін розповів, як пережив те, що не взяв участь у фіналі Ліги чемпіонів з дортмундською Боруссією (2:0).

Гравець через хворобу приєднався до команди в останній момент, тому провів зустріч на лаві для запасних.

«Коли пролунав фінальний свисток, всі були щасливі. А до гри було певне розчарування через хворобу. Пройшовши такий шлях хочеться зіграти у фіналі».

Лунін підкреслив, що багато чого зробив для цієї перемоги, адже відіграв вісім з 13 матчів на турнірі.

«Але я розумію, який вклад зробив, також для мене було важливо бути присутнім на фіналі, бо пропустити гру і нагородження – був би такий удар… А так все закінчилося добре».

Футболіст пояснив, чому саме певний час не міг займатися з командою.

«Просто зробили тест на віруси й показало вірус В. Я гадки не маю, що то таке, мені сказали, що це трохи заразно і тому я не можу працювати з командою. Хоча я вже почував себе добре. Але тільки через те, що це передається, мене відсторонили».

За словами гравця, ця ситуація вирішилася запізно.

«Тому я працював дома і вже перед вильотом на фінал мені зробили повторний, вже не було нічого і я зміг вийти на розминку повноцінно».

Також Лунін описав свій психологічний стан після того, як вже точно знав, що у фіналі вийде Тібо Куртуа.

«Не знаю яке відчуття. Як мінімум, не дуже приємно. Але я намагався про це майже не думати, чим більше думаєш, тим більше заганяєшся».

Допомогла йому у цій скрутній ситуації родина.

«Мене напевно врятувала сім’я, дитина, дружина, свої проблеми, рутина. Плюс пару днів був прикований до ліжка з температурою, з болями, тому воно не до думок було», – сказав Лунін в інтерв’ю YouTube-каналу «УАФ».