Лунін прокоментував свій «сухий» матч за Реал в ЛЧ: Куртуа та Трубін відреагували на слова Андрія

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
362
1 голос
Лунін прокоментував свій «сухий» матч за Реал в ЛЧ: Куртуа та Трубін відреагували на слова Андрія
Автор голу у ворота Лейпцига Браїм діас та автор кліншиту Андрій Лунін. Фото: Google
Воротар мадридського Реала Андрій Лунін зробив кліншит у першому поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти німецького Лейпцига (1:0). Про свій особистий тріумф українець скромно промовчав.

У першому поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів мадридський Реал на виїзді мінімально переграв непоступливий у домашніх стінах німецький Лейпциг (1:0). 

Найкращу оцінку за гру проти «червоних биків» у складі обох команд отримав український воротар вершкових Андрій Лунін, який витягнув все, що летіло в площину його воріт.

Сам же українець після гри був небагатослівним і на перемогу королівського клубу відреагував стримано, а про власний здобуток у вигляді «сухаря» і взагалі промовчас.

«Перший крок зроблено. Неймовірна командна робота та колективна відданість. Дякуємо вболівальникам за підтримку», – написав Лунін на своїй сторінці в Instagram.

Зацінили гру Луніна та прокоментували його пост і колеги Андрія по воротарському цеху – одноклубник Тібо Куртуа та партнер по національній збірній Анатолій Трубін з Бенфіки.

thibautcourtois: «🔥🔥».

anatoliytrubin81: «Toп перфоманс 🔥👏».

▶️  Відео найяскравіших моментів у грі Лейпциг – Реал дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Поєдинок-відповідь між Реалом та Лейпцигом заплановано на 6 березня. Гра в Мадриді розпочнеться о 22:00 за київським часом.

  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні  відіграв за мадридців у 17-ти матчах в усіх офіційних турнірах: 13 пропущених голів, вісім поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у вісім мільйонів євро.