Хацкевич ще не знає смаку перемог у Польщі: команда екстренера Динамо програла представнику третього дивізіону

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
285
0 голосів
Хацкевич ще не знає смаку перемог у Польщі: команда екстренера Динамо програла представнику третього дивізіону
Олександр Хацкевич. Фото: Google
Заглембе з Сосновця мінімально поступився у товариському поєдинку Полонії із Битома (0:1). Команда Олександра Хацкевича у новому році ще не знає смаку перемог.

Заглембе знов програло в футбол. Підопічні Олександра Хацкевича ніяк не можуть потішити нового наставника команди перемогою.

Напередодні Заглембе не впорався з представником третього за силою дивізіону Польщі – Полонією із Битома.

Зауважимо, що у другому таймі ворота Заглембе захищав український воротар Олексій Шевченко, також у спарингу взяли участь п'ятеро футболістів, які перебувають у команді на перегляді.

Товариський поєдинок 

Полонія (Битом) – Заглембе (Сосновець) 1:0 (1:0)

Гол: Войтира, 17 пен.

Заглембе провів загалом чотири контрольні матчі під керівництвом Хацкевича. До дуелі проти Полонії це були наступні матчі:

Нагадаємо, що Заглембє виступає в першій лізі Польщі (другий за силою дивізіон після Екстракляси, – прим. Sport-express.ua).

  • Після 19-ти турів команда Хацкевича перебуває на останньому, 18-му місці, маючи в активі 11 очок.
  • Олександр Хацкевич до переїзду в Сосновець тренував київське Динамо (з 2 червня 2017 року по 14 серпня 2019 року). На чолі столичного гранда білоруський фахівець виграв два Суперкубки України 2018 та 2019 років.
  • Білоруський фахівець також працював тренером національної та молодіжної (U-18) збірних Білорусі, Вітебська, російського Ротора та кіпрського Карміотисса.