«Як імпотент»: Федецький жорстко відреагував на заяву Чеферіна стосовно збірної України

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1170
0 голосів
«Як імпотент»: Федецький жорстко відреагував на заяву Чеферіна стосовно збірної України
Александер Чеферін. Фото: Google
Колишній захисник збірної України Артем Федецький жорстко відреагував на заяву президента УЄФА Александра Чеферіна, який сказав, що участь синьо-жовтих на Євро-2024 може стати проблемою для організаторів ЧЄ.

Днями Александер Чеферін вчергове відзначився дивною заявою в бік збірної України. Президент УЄФА, відповідаючи на питання про можливий вихід на Євро-2024 України, зазначив, що це може ускладнити питання безпеки на турнірі!

Прочитав слова Чеферіна і ексоборонець збірної України Артем Федецький, який дуже смачно відповів очільнику УЄФА. 

«Замість того, щоб робити все можливе, щоб підтримати Україну в такий важкий час, і наших військових, і народ України, який завдяки футболу може відволіктися від цих подій, лунає ось таке. У мене, чесно кажучи, немає слів.

З його слів взагалі виходить, що він підтримав військове вторгнення росії. Висловився, як імпотент. Не має права президент UEFA озвучувати такі тези на загальний розсуд. Це просто нонсенс», –  розповів Федецький в коментарі informator.

Нагадаємо, що раніше, перед вирішальним матчем відбору на Євро-2024 проти Італії, Чеферін ледь не відкрито бажав успіху Скуадрі Адзуррі, а після жеребкування плей-оф ще й натякнув, що бажає бачити на ЧЄ Боснію та Герцеговину.

  • Артем Федецький за час професійних виступів захищав кольори донецького Шахтаря, київського Арсенала, ФК Харків, львівських Карпат, Дніпра та німецького Дармштадта.
  • За національну збірну України Федецький зіграв 53 поєдинки: два голи.
  • Найвищим досягненням Федецького у якості гравця є здобуття Кубка УЄФА у сезоні 2008/2009 років у складі донецького Шахтаря.