«Ми можемо залишати собі якісних футболістів»: Пушич прокоментував відмову Шахтаря продавати Судакова

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
204
0 голосів
«Ми можемо залишати собі якісних футболістів»: Пушич прокоментував відмову Шахтаря продавати Судакова
Георгій Судаков та Маріно Пушич. Фото: Google
Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич прокоментував інформацію, що донецький клуб відхилив пропозицію щодо продажу півзахисника Георгія Судакова.

Нещодавно генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін заявив, що донецький клуб відмовився від пропозиції у 40 мільйонів євро за трансфер Георгія Судакова.

Маріно Пушич прокоментував цю інформацію:

«Кожен тренер радіє, коли може зберегти одного зі своїх найкращих гравців. Це очевидно. Я щасливий не тільки за себе, а й за команду, за клуб. Вважаю, це гарний сигнал для Європи, що ми можемо залишати собі якісних футболістів, що ми не продаємо тільки аби продати.

Також завжди радію, коли клуб та хороший футболіст нарешті ухвалюють рішення про перехід на найвищий рівень. Це добре, нормальний процес у футбольному бізнесі. Але зараз я щасливий, що він залишається з нами, щоб продовжити свій розвиток», – сказав Пушич в коментарі для клубної пресслужби.

  • У нинішньому сезоні 21-річний півзахисник провів за Шахтар 18 поєдинків у всіх офіційних турнірах: три голи та одна результативна передача. 
  • Transfermarkt оцінює поточну вартість Георгія Судакова у 18 мільйонів євро.
  • Шахтар із 31 очком у власному активі посідає четверте місце в турнірній таблиці УПЛ. 
  • Для Шахтаря друга половина сезону розпочнеться матчами Ліги Європи проти французького Марселя (15.02 та 22.02) та поєдинком чемпіонату проти Олександрії (24.02).